TRUMP-ERDOĞAN AŞKINDA FUHUŞ SABIKALISI TEVFIK ARIF ETKISI

ABD’de, Türkiye’de herkes şokta…

 

Trump’ın kendi yakın çevresine danışmadan Suriye’den asker çekme kararı alması, Noel tatiline rağmen en fazla tartışılan konuların başından geliyor.

Trump’ın en yakınındaki isimler tarafından bile eleştirilen bu kararla ve de birkaç ay içerisinde bir anda gelişen Erdoğan’la aşkı konularında çeşitli görüşler ortaya atılıyor.

Bunlardan biri de, Trump’ın ortaklarından ve de Erdoğan’a yakın isimlerden Türk vatandaşı Kazak asıllı iş insanı Tevfik Arif’le ilgili olanı.

Donald Trump, Tevfik Arif

JÖNTÜRK’ün edindiği bilgilere göre, Rahip Brunson gerginliği nedeniyle bir süre askıya kalkan ilişkilerin bu denli sıcak bir hal almasında Arif’in katkısı çok büyük.

Peki kim bu Tevfik Arif?

 

Adını 2010 yılında Atatürk’ün yatı olarak bilinen sonrasında aymazlık nedeniyle onun bunun eline geçen Savarona yatında düzenlediği seks partisi ile Türkiye’de duyurdu.

Savarona’da seks partileri düzenlendiği ihbarını alan Türk jandarması, yatta Rus, Ukraynalı mankenlerin yatta geceliği 3–10.000 dolar arası “işadamlarına” pazarlandığını ortaya çıkarmıştı. Elebaşı olarak da Tevfik Arif tutuklanmıştı.

Her ne kadar hakkındaki “kadın ticareti” ve “küçük yaştaki kızları fuhşa teşvik” suçlarından yakayı sıyırsa da, karanlık ilişkileri özellikle ABD’de hala sorgulanıyor.

Kazak asıllı Arif, Sovyetler döneminde Ticaret Bakanlığı’na giriyor ve tam 17 yıl çalışıyor.

 

Sovyetlerin dağılması sonrası ABD’ye gidiyor. 90’ların ikinci yarısında Brooklyn’de aldığı ucuz emlakları değerlendiriyor. Bu arada Türkiye’ye uzanıyor. Güneyde yatırımlar yapıyor. Ve Fettah Tamince (ki Erdoğan sevdalısıdır) ile Rixos Oteller zincirini kuruyor. New York piyasasında herkes, Rixos Otelleri’ni Arif’e ait diye biliyor.

Arif, New York’ta işlerini, Bayrock Group şirketi üzerinden yürütüyor. Solaryumlu teni ve pahalı kıyafetleriyle kısa sürede New York sosyetesine giriyor ve davetlerin en sık rastlanan isimlerinden biri haline geliyor. Ancak kentte adı, ünlü emlak yatırımcısı Donald Trump ile ortak olunca iyice duyuluyor.

Tevfik Arif (ortada) ve Trump ailesi

Türk vatandaşı oldu

 

Arif, New York’ta SoHo’nun ortasına dikecekleri gökdelen işinde Trump’la Amerika’nın en zengin eski Sovyet bloku ailelerinden Tamirler’i bir araya getirecek kadar ilişki simsarı.

Gürcistan Yahudisi Sapirlerle iş yapmaya başlayınca Arif’in New York’taki çevresi daha da genişliyor. Bir yanında Trump, arkasında taksi şoförlüğünden milyarderliğe yükselen Tamir Sapir ve oğlu Alex, öteki yanında da ilişkileri New York’un suç ailelerinden Gambinolara kadar uzanan ortağı Felix Sater, her geçen gün büyüyor.

Türk vatandaşlığına geçiyor ve Sembol İnşaat’ın ana ortağı oluyor. Ukrayna’da, Kazakistan’da, Rusya’da yatırımlar yapıyor. Arif’in emlak dışında Türkiye’de madencilik ile ilgili de girişimleri bulunuyor.

Sık sık Türkiye’ye gelip giden Tevfik Arif’in Erdoğan’la çok yakın ilişkileri bulunuyor.

Yalnızca Recep Tayyip Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Damat Berat Albayrak da, Arif ve oğullarıyla yakın ilişki içerisinde.

Bu ilişki ağında flaş bir ayrıntıyı da eklemeden geçmeyelim.

B.Yeneroğlu

Tevfik Arif’in FETÖ’nün ABD’deki önemli isimleriyle de iş yapması. Bunlardan biri olan Burak Yeneroğlu, Arif’in şirketlerinden birini yönetiyor.

…Ve de Tevfik Arif’in şu ünlü MAN adası belgelerinde adı geçen ve de yine Erdoğan’la çok yakın ilişkisi bulunan Sıtkı Ayan’la sıkı fıkı olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.

Bu ilişkiler ağı, dünyayı sarsan Futboll leaks belgelerinden tutun da ABD’deki Flynn yargılamasına, Trump’ın Rusya bağlantılarına ve de Türkiye’de özellikle emlak ve madencilik sektörlerinde bazı karanlık ilişkilere kadar birçok şaibeli konunun aydınlatılması için daha da çözülmeyi bekliyor.

Bu açıdan bakıldığında da, Trump-Erdoğan arasındaki aşkın bu d

©1info.net