Хроніки окупації. Полковника Олексія Ноздрачова, який говорив про реінтеграцію з російськими окупантами, лише понизили в посаді

Начальника Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковника Олексія Ноздрачова після заяв про «реінтеграцію з бойовиками» понизили в посаді, йдеться на Facebook-сторінці Військової служби правопорядку у ЗСУ. Подальша його служба не буде пов’язана із керівництвом у підрозділі Генштабу, повідомляє 40ka.info.

"За результатами службового розслідування полковника Олексія Ноздрачова притягнуто до дисциплінарної відповідальності – пониження у посаді.

Подальше проходження служби військовослужбовцем не буде пов’язане з керівництвом підрозділом цивільно-військового співробітництва Генерального штабу ЗС України", — азначається, що під час службового розслідування використовувався поліграф. Обставини та умови події були вивчені спеціалістами військової контррозвідки СБУ.

У службі правопорядку стверджують, що стороннього впливу на полковника не було.

« Водночас, офіцер грубо порушив вимоги нормативно-правових актів, що регламентують діяльність військових службових осіб», – йдеться у повідомленні.

Яку саме посаду тепер займає зрадник Ноздрачов у службі правопорядку не вказали.

12 грудня 2019 року під час круглого столу в Києві полковник ЗСУ Олександр Ноздрачов заявив, що «українські військові і військові росіяни, які проти нас воювали і продовжують воювати, і навіть ті військові, які є в формуваннях Донецької і Луганської областей, реінтегруються дуже швидко».

Пізніше у Генштабі заявили, що висловлювання полковника є «оціночними і суб’єктивними» та пообіцяли провести службове розслідування, про результати якого повідомити додатково.

Наступного дня Ноздрачов перепросив за свої висловлювання щодо швидкої реінтеграції українських військових з військовими росіянами та проросійськими бойовиками.

У Військовій службі правопорядку у ЗСУ повідомили про відсторонення на час розслідування полковника з посади.


Джерело статті: “https://sprotiv.org/70592”

©1info.net