У США чоловік купив старий диван і знайшов у ньому купу грошей


Житель Мічигану Говард Кірбі купив у комісійному магазині диван, в якому знайшов захованими 43 тисяч доларів. Про це пише Fox News.

Об этом сообщает http://probusinessltd.com

Кірбі розповів, що після того як купив диван, він постійно відчував дискомфорт при сидінні на ньому. Дочка вирішила перевірити подушки, і коли розстебнула блискавку, то виявила стопки купюр.

«Коли вона почала витягати гроші, мені довелося вщипнути себе, щоб переконатися, що я не сплю або щось в цьому роді», – розповів Говард Кірбі.

Нові власники знайшли в дивані всього 43 тисячі 170 доларів.

Після знахідки Кірбі проконсультувався з юристом з приводу прав на ці гроші. Його запевнили, що гроші повертати не потрібно. Але він все одно звернувся до магазину, щоб знайти попереднього власника.

Виявилося, що диван дістався у спадок дівчині, після смерті її діда. Вона не знала, що всередині гроші, і віддала його в комісійний магазин.

Після цього Кірбі передав гроші колишній власниці.

За його словами, він думав витратити знайдені гроші на новий дах, але радий, що кошти у підсумку повернулися до своєї власниці.


Джерело статті: “https://pogliad.ua/news/world/u-ssha-cholovik-kupiv-stariy-divan-i-znayshov-u-nomu-kupu-groshey-383450”

©1info.net