Ще один «слуга» хоче постачати воду в окупований Росією Крим

Ще один «слуга» хоче постачати воду в окупований Росією Крим
Ще один «слуга» хоче постачати воду в окупований Росією Крим


Будь-які спроби відкрити кримський канал — злочин проти безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України

Об этом сообщает Футляр от виолончели


У мене бракує пристойних слів! Вчора ще один слуга на прізвище Камельчук в ефірі каналу «Наш» підтримав постачання води в Крим. Одна заява — випадковість, дві — тенденція, три — закономірність, щоби слуги потім не спростовували.


Вода — це єдина проблема, яку російські окупанти вирішити не в стані. Вона, передусім, потрібна для економіки, а головне — для військових об’єктів окупантів. Постачання води в Крим можливе лише за прямою угодою, де неможливо буде уникнути згадки про півострів. А це означає визнання російської юрисдикції.


Отже, будь-які спроби відкрити кримський канал — злочин проти безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України.

Кримські татари категорично проти і попередили про наслідки. Навіть комітет ВР у віданні якого питання окупованих територій, ухвалив рішення про неможливість водопостачання в умовах анексії. Проте ні, ляпають і ляпають язиком в інтересах окупантів.

Напевно, варто на це буде подивитися з правової точки зору — притягнення таких спікерів до відповідальності за зазіхання на суверенітет і територіальну цілісність. Досить просто дивитися на це базікання!



Джерело: блог Володимира Ар’єва


Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома»

Джерело статті: “https://glavcom.ua/columns/aryev/shche-odin-sluga-hoche-postachati-vodu-v-okupovaniy-rosijeyu-krim-659214.html”

©1info.net