Зіркове кохання: відомі українці розповідають про найромантичніший вчинок у житті — Розмова з зіркою

Максим Красноокий, бас-гітарист гурту Mad Heads:

Об этом сообщает Роспрес


— Мої стосунки з коханою тривають 20 років! Хіба це не справжня романтика? (Усміхається). Пам’ятаю, як я освідчився їй — зробив це у прямому ефірі міжнародного фестивалю “Таврійські ігри”. Моя кохана була тоді вдома, я порадив їй подивитися цей ефір, пообіцяв, що буде цікаво. Ще б пак — зі сцени я запропонував стати моєю дружиною! Після ефіру зателефонував і почув омріяне “так”! Це були шалені емоції!


Соломія Мелник, учасниця гурту Dakh Daughters:


— Наша з чоловіком романтика проявляється щодня. Навіть коли я йду до магазину по продукти, то завжди думаю, що б таке цікаве купити, аби потішити чоловіка. Він теж — виходить з дому у справах, а повертається з букетом квітів. Ми живемо за правилом: кожен момент у житті треба проживати у любові.


Наталка Карпа, співачка:


— Для свого коханого я написала пісню “Плюс один”. У ній звертаюся до Євгена: “Куди приводять ночі? Туди, де серце днями шукає твої очі, кохає до безтями!… Ти — мій плюс один, У світі один, бо інших вже не треба…” Чоловік теж робить сюрпризи. Писав мені вірші, а попросив стати його дружиною зі сцени — під час концерту! Ох, досі мурашки по тілу від тих емоцій! Чотири тисячі людей тоді кричали нам “гірко”! Це було дуже круто і романтично!


Максим Кідрук, письменник:


— Чотири роки тому поїхав зі своєю дівчиною та друзями на концерт гурту Nightwish. Коли звучала улюблена пісня коханої, я дістав обручку з діамантом і запропонував одружитися. Вона навіть не припускала, що я таке утну! Вважаю, що романтичні вчинки мають бути несподіваними, і не тому, що настала певна дата. Дивуйте своїх коханих якомога частіше!


Віктор Винник, лідер рок-гурту “МЕРІ”:


— Як правило, у День святого Валентина я виступаю на концертах. І якщо хочу приємно здивувати свою кохану, то користуюся цим. Прямо зі сцени можу присвятити пісню чи знову освідчитися. Думаю, головне у стосунках — не сюрпризи, а справжні почуття!


Дякуємо, що прочитали цей текст у газеті Експрес. У нас — тільки оригінальні тексти.


Читайте також інтерв’ю з письменником Володимиром Рутківським


Джерело статті: “https://expres.online/rozmova-z-zirkoyu/zirkove-kokhannya-vidomi-ukraintsi-rozpovidayut-pro-nayromantichnishiy-vchinok-u-zhitti”

©1info.net