Морозиво з овечого молока, яблучний цукор – чим дивували на BIOFACH-2020


В середині лютого у Нюрнберзі, Німеччина, відбулася найбільша виставка органічних продуктів BIOFACH-2020. Ще кілька років тому на BIOFACH здебільшого було представлено сировинні продукти, а нині сировину пропонують дуже мало. В основному на виставці можна було побачити кінцевий продукт, готовий до споживання. Більшість пропозицій – для представників торговельних мереж та сегменту HoReCa. Учасники виставки відстежують зміни та тенденції органічного ринку в світі, настрої та вподобання споживачів: продовжує зростати кількість веганів, змінюється стиль споживання, темп життя та запити нових поколінь.


« Загалом, зараз на етикетках можна побачити іноді до 10 знаків, що позначають вимоги різних стандартів. Такий тренд буде зберігатись і надалі, це також доводять дослідження вподобань сучасного покоління. Але враховуючи значний темп життя, який ми маємо зараз, більшість з цих продуктів має бути швидкого приготування. Якщо раніше органічні виробники пропонували просто борошно, то тепер – напівфабрикати. Багато продуктів містять насіння чіа, кіноа, конопель, соняшника тощо», — йдеться у статті Катерини Шор.

Об этом сообщает Футляр от виолончели


Цьогорічні переможці в категорії інноваційних продуктів: сир «Organic Volcano Rebel» – насичений помаранчевий колір сиру всередині та чорна нерівна поверхня ззовні нагадують магму всередині вулкану; морозиво з органічного овечого молока; закуска з конопель з високим вмістом білка, магнію та омега-3 жирних кислот, що може бути з ароматом какао чи барбарису; готові до споживання органічні супи.


Вперше на BIOFACH були представлені яблучний цукор, сік з огірка, дріжджі та ігристий чай.


Джерело статті: “https://infoindustria.com.ua/morozivo-z-ovechogo-moloka-yabluchnij-czukor-chim-divuvali-na-biofach-2020/”

©1info.net