Три футболісти італійського клубу заразилися коронавірусом

Три футболісти італійського клубу заразилися коронавірусом
Три футболісти італійського клубу заразилися коронавірусом

Клуб італійської Серії С "Пьянезе" повідомив про чотири випадки зараження коронавірусом. Захворіли три футболісти і один співробітник команди.

Об этом сообщает Роспрес

Раніше італійська преса повідомила, що в складі "Пьянезе" зафіксований перший випадок зараження коронавірусом професійним футболістом, а 28 лютого клуб підтвердив, що епідемія торкнулася команду, але постраждав не один чоловік, а четверо.

Як вберегтися від коронавірусу Як вберегтися від коронавірусу

"Наразі заражені три футболісти і один співробітник команди. Перший — молодий гравець, у якого піднялася температура і з’явився головний біль ввечері минулої суботи, коли команда була на виїзді. Пізніше його відправили в лікарню і діагностували COVID-19.

Другий гравець перебуває вдома на карантині, хоча симптоми захворювань у нього не виявляються. Третього лише трохи лихоманить. Співробітник команди після безсонної гарячковою ночі доправлений до лікарні в Сієні. Всі гравці і співробітники персоналу, що їздили на гостьову гру, перебувають на 15-денному карантині", — йдеться в повідомленні на сайті команди.

++++++++++++++++

Нагадаємо, 23 лютого стався спалах коронавірусу в Італії. Офіційно відомо про 21 смертельний випадок. У зв’язку з цим низка матчів 25-го та 26-го турів Серії А була скасована.

Центральний матч 26-го туру "Ювентус" — "Інтер", який повинен був відбутися 1 березня, перенесли на 13 травня.

Також за закритими трибунами відбувся поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи "Інтер" — "Лудогорець". Болгарська делегація прибула до Мілану у захисних масках та взяла епідеміолога.

коронавірус інфографіка статистика по країнам

Джерело статті: “https://tsn.ua/prosport/tri-futbolisti-italiyskogo-klubu-zarazilisya-koronavirusom-1500231.html”

©1info.net