Вели вогонь на ураження: бойовики обстріляли мирних жителів на Донбасі

У суботу, 7 березня, бойовики незаконних збройних формувань відкрили вогонь по мирному населенню в околицях Мар’їнки, Донецької області.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це повідомили в прес-центрі штабу Операції Об’єднаних сил.

"На одній з крайніх вулиць Мар’їнки, де більшість будинків зруйновані ущент, під час ворожого снайперського обстрілу зазнав поранення мирний житель, який на той час знаходився за кермом свого автомобіля", — повідомили в штабі.

Військовослужбовцями підрозділу Об’єднаних сил було проведено евакуацію чоловіка з сектора обстрілу. Як повідомляється, в безпечному місці військові медики надали першу медичну допомогу пораненому, далі його негайно доставили до найближчого медичного закладу.



"Противник, здійснюючи злочинні дії, зухвало нехтує всіма нормами міжнародного гуманітарного права з ведення бойових дій і цілеспрямовано веде вогонь на ураження по мирних жителях", — відзначили в штабі ООС.

Як раніше повідомляв "Апостроф", напередодні 8 березня в зоні бойових дій на сході України бойовики понесли серйозні втрати.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-03-07/veli-ogon-na-porajenie-boeviki-obstrelyali-mirnyih-jiteley-na-donbasse/190449”

©1info.net