Богданка потребує допомоги небайдужих

Богданка потребує допомоги небайдужих
Богданка потребує допомоги небайдужих

Богданка Гасевич бореться з діагнозом ДЦП, виражений нижній спастичний параперез із неможливістю самостійного стояння і ходіння, дизартрія, епісиндром, генералізовані міоклонічні приступи.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

"Позаду постійні лікування в реабілітаційних центрах м.Вінниці, Київа, Донецька,Трускавця, уколи, хірургічна ортопедична корекція, постійні масажі, ЛФК. Влітку 2008 р. на фоні ГРВІ у донечки виник генералізований судомний напад, потім вони повторювались на фоні захворювання або без них… Тепер ми маємо епістатус і мусимо постійно приймати препарати, які не дають нормально розвиватись дитині", — розповідає мама дівчинки.

Зараз батьки шукають нові центри, які зможуть допомогти Богдані зробити самостійні кроки і звернулись до закордонних фахівців.

"Зараз донька може проходить через 2 кімнати в ходунках, щоб рухатись далі, потрібно більш ефективніше лікування. Клініка в Китаї бере на лікування нашу доньку і нас чекають там влітку, за таке лікування потрібно сплатити 12 тисяч доларів. Таких грошей наша сім’я ніколи не збере. Дуже Вас просимо допомогти!" — благає мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5168 7573 5296 9879

ГАСЕВИЧ НАТАЛІЯ ВІЛЬЯНИНІВНА


Джерело статті: “https://tsn.ua/dopomoga/bogdanka-potrebuye-dopomogi-nebayduzhih-645732.html”

©1info.net