Володимир Остапчук натякнув на заручини з новою коханою

Володимир Остапчук натякнув на заручини з новою коханою
Володимир Остапчук натякнув на заручини з новою коханою

Український ведучий Володимир Остапчук віднедавна припинив приховувати свою нову обраницю, нотаріусиню Христину Горняк.

Об этом сообщает Moscow Post

Тепер парочка активно ділиться з шанувальниками будь-якою інформацією, яка може їх турбувати. А тепер Остапчук серйозно заінтригував фанів новиною.

У сторіс свого Instagram шоумен натякнув, що освідчився коханій. Остапчук розмістив короткий ролик, у якому Христина постає у гарній білосніжній сукні. Володимир співає Марш Мендельсона і запитує у обраниці: "Що, правда? Так? А що ти сказала". Своєю чергою Горняк демонструє на камеру обручку.

Христина Горняк

Чи насправді Володимир запропонував Христині стати його дружиною, або ж це черговий жарт шоумена, залишається лише здогадуватися. Окрім того, шанувальники підозрюють, що лук Горняк – не більше, ніж образ для нової фотосесії.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко офіційно розлучилися у березні. Експодружжя було разом 12 років. У них є двоє дітей – дворічний син Еван та семирічна Емілія.

У лютому цього року почали ширитися чутки, що Остапчук закрутив роман з нотаріусом на ім’я Христина Горняк і познайомилися вони ще 2019-го на весіллі подруги Христини, де Остапчук був ведучим.

Врешті, днями Володимир вирішив, що більше нема сенсу приховувати ці стосунки та офіційно розсекретив, що його новою дівчиною є Христина Горняк.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/volodimir-ostapchuk-natyaknuv-na-zaruchini-z-novoyu-kohanoyu-1553733.html”

©1info.net