Чергова фірма без працівників отримала свій 35-тий мільйон від залізниці


Боротьба з корупцією на “Укрзалізниці” чимось нагадує бій Геркулеса з Лернейською гідрою, бо кожне кримінальне провадження зупиняє участь у залізничних тендерах якоїсь фірми-прокладки, проте на її місці знову з’являється нова сумнівна фірма, а то навіть і дві.

Об этом сообщает Репортер

Так, торік було зареєстроване ТОВ “ІНФІНІТ ТРЕЙД”. Власницею фірми значиться Казановська Тетяна Володимирівна, яка раніше займалась підприємницькою діяльністю, а саме: торгівлею одягом, взуттям та парфумами. Що змусило Казановську завершити підприємницьку діяльність та зареєструвати фірму, достеменно невідомо, але судячи з усього Тетяна Володимирівна відкрила в собі потенціал серйозного керівника успішної фірми залізничного спрямування.

За рік існування “ІНФІНІТ ТРЕЙД” перемогла у 25-ти закупівлях та підписала 21 договір на 35 млн.₴ Всі договори були підписані, виключно, з філіями “Укрзалізниці”.

“ІНФІНІТ ТРЕЙД” не являється виробником пропонованої продукції, ним значиться, в основному, ТОВ “ЖИЛДОРІНВЕСТ”, яке зареєстроване в Дніпрі та має спільний номер телефону з ще однією сумнівною фірмою – ТОВ «Дніпротрансдизель».

У довідці про наявність робітників фірми, Казановська Тетяна вказує тільки себе.

Найзапеклішим конкурентом для “ІНФІНІТ ТРЕЙД”, в закупівлях, значиться ТОВ “МОРОНІ”, яке жодного разу не перемагало. “МОРОНІ” взяла участь у 21-му державному тендері, у 18-ти з яких зустрілась з “ІНФІНІТ ТРЕЙД”.


Джерело статті: “https://zbk.org.ua/2020/05/29/chergova-firma-bez-pracivnikiv-otrimala-svij-35-tij-miljon-vid-zaliznici/”

©1info.net