Зеленський пообіцяв допомогти родині вбитого у Прилуках підлітка (Відео)

Просити справедливості у президента приїхали близькі родини Чаленків із Прилук. Більш ніж пів року тому 14 -річний Денис Чаленко був знайдений мертвим зі слідами сильних побоїв. Родина хлопця звинувачує поліцію щонайменше в бездіяльності.

Об этом сообщает Преступная Россия

«Приїхали ми сюди з метою достукатися до президента – Володимира Олександровича Зеленського. Щоб він звернув увагу на Чернігівську область. Щоб звернув увагу, що у нас робиться в цих структурах – прокуратурі, поліції. Щоб він повністю звернув увагу»,- Віктор Чаленко, батько вбитого в Прилуках Дениса Чаленка.

«Добиваємося, щоб наш президент нас почув і допоміг нам розібратись у тому, хто вбив нашого сина. Бо ми сім місяців боремося з поліцейським свавіллям і до цього часу нічого не добилися»,- Світлана Чаленко, мати вбитого в Прилуках Дениса Чаленка.

«Скажіть, будь ласка, пане президенте, навіщо така поліція потрібна? Якщо ви обіцяли справедливість людям, то зробіть, будь ласка»,- Антоніна Бутейко, родичка загиблого Дениса Чаленка.

«Ми хочемо знайти справедливість, але нам постійно встромляють палиці в колеса. Таких негідників треба карати. Допоможіть нам»,- Олександр Галібаренко, дядько загиблого Дениса Чаленка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент у Чернігові: Гарант перевірив об’єкти «Великого будівництва» та розповів про перспективи медичної галузі регіону (Відео)

Люди приїхали до Чернігова з Прилук. За їхніми словами, правоохоронці намагалися не допустити їх виїзду та зустрічі з Гарантом.

«Дитину вбили і намагаються все звернути на потяг. Поліція намагалась нас не випустити з Прилук. Вона заборонила виїжджати маршруткам, які мали нас сюди везти. Ми приватними авто…»,- Ірина Малиновська, підтримує родину Чаленків.

Крім родини Чаленків, розповісти про свою біду Володимиру Зеленському приїхали батьки й інших загиблих дітей, родини яких дуже сумніваються в об’єктивності слідства.

«Вся поліція куплена, вся прокуратура куплена, все куплено. Вбивць покривають. Ми хочемо, щоб президент нам допоміг»,- Людмила Шиш, мати загиблої Вікторії Шиш.

«Мій син загинув у місті Києві. Таке саме відбувається»,- Микола Куделя, житель м. Прилуки, батько загиблого Олексія Куделі.

Президент не проігнорував людей, які зібралися, щоб розповісти про свої проблеми. Підійшов, вислухав і пообіцяв допомогу в забезпеченні законності у всіх справах. Поспілкувавшись із людьми, Володимир Зеленський залишив із ними свого представника, який має систематизувати всі звернення та почати в них розбиратись.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте також


    Відкриття «Казкового містечка» та урочисте запалення вогнів головної ялинки Чернігова (Наживо)
    Підбір відеоляпів: хто потрапив в об’єктив (Відео)
    Заокеанський «десант»: Мелісса О’Рурк завітала до Чернігова (Відео)

Джерело статті: “https://cheline.com.ua/chelinetv/suspilstvo-video/zelenskij-poobitsyav-dopomogti-rodini-vbitogo-u-prilukah-pidlitka-video-217648”

©1info.net