Кернес братиме участь у виборах на посаду міського голови Харкова

Мер Харкова вважає, що його команда достатньо зробила для міста, щоб мати успіх
Мер Харкова вважає, що його команда достатньо зробила для міста, щоб мати успіх

Мер Харкова Геннадій Кернес візьме участь у виборах міського голови, про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді", опублікованому 10 червня.

Об этом сообщает FIB

"Ми підемо на вибори самостійно, нашим "Блоком Кернеса – успішний Харків", – сказав Кернес.

Мер Харкова вважає, що його команда достатньо зробила для міста, щоб мати успіх.

"Я сам теж піду на вибори", – додав він.

Джерела "Української правди" у штабі харківського мера повідомили, що, згідно з їхніми опитуваннями, і Кернес, і його блок очолюють рейтинги в місті.

"Друге місце має "Слуга народу", третє – "Опозиційна платформа – За життя", четверте по Харкову займає Партія Шарія. Блок [Юлії] Світличної та ЄС [Європейська солідарність] Порошенка також долають п’ятивідсотковий бар’єр", – зазначено в матеріалі.

Геннадій Кернес народився 1959 року. Міським головою Харкова його обрали 31 жовтня 2010 року. 25 жовтня 2015 року з результатом 65,8% він виграв вибори харківського міського голови.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Рішення про проведення виборів Верховна Рада має ухвалити не пізніше ніж за 90 днів до дня голосування. Виборчий процес розпочинають за 50 днів до виборів.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-kernes-bude-brati-uchast-u-viborah-na-posadu-miskogo-golovi-harkova-1503801.html”

©1info.net