Зеленський, ваш «привіт» я отримав, мовчати не буду: Омелян про ранковий обшук в своєму будинку

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів про деталі обшуків, які пройшли у нього вдома вранці 12 червня.

Об этом сообщает Русский слон


На своїй сторінці в Facebook він написав, що обшук проводився на виконання рішення суду в рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще в 2016 році.


Омелян додав, що проти нього формально ніяких звинувачень немає, з будинку нічого не вилучили.


"Про такі лихі 90-і говорив Зеленський? На таких підставах завтра можуть зайти до будь-якого. Обшук провели коректно, хоча традиційно з автоматниками.


Володимир Зеленський, привіт від Вас я отримав! Мовчати не буду! Мої діти і дружина передають вашій родині великі вітання! Ви ж повний совок, воюєте навіть з сім’ями своїх політичних опонентів", — написав він.



Як раніше написав у Facebook Володимир Омелян, 12 червня о 6.30 ранку, в будинок, в якому зараз живе його сім’я, увірвалися співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР). За його словами, справа нібито стосується колишніх власників будинку. Соцмережі з гнівом обговорюють дії ГБР.


Омелян, який був міністром при президенті Петра Порошенка, є активним критиком нинішньої влади.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2020-06-12/zelenskiy-vash-privet-ya-poluchil-molchat-ne-budu-omelyan-ob-utrennem-obyiske-v-svoem-dome/200013”

©1info.net