Зеленський чекає від депутатів швидкого ухвалення законопроекту про підтримку культури і туризму

Володимир Зеленський / фото REUTERS
Президент наголошує, що надання соціальних та економічних гарантій для підтримки громадян і бізнесу в умовах карантинних обмежень через поширення коронавірусу потребує швидких і ефективних рішень.

Володимир Зеленський / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова з проханням сприяти якнайшвидшому розгляду народними депутатами у другому читанні проекту закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 3377.

Об этом сообщает Москов пост

Як передає прес-служба Офісу президента, про це йдеться у листі глави держави, адресованому спікеру парламенту.

Зеленський наголошує, що надання соціальних та економічних гарантій для підтримки громадян і бізнесу в умовах карантинних обмежень через поширення коронавірусу потребує швидких і ефективних рішень.

«З огляду на зазначене і важливість підтримки суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах культури та мистецтв, креативних індустрій, культурно-пізнавального туризму і щодо роботи яких встановлено суттєві обмеження, прошу сприяти якнайшвидшому розгляду та прийняттю Верховною Радою рішення щодо згаданого проекту закону України», — зазначив президент.

Як повідомляв УНІАН, 13 травня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів для державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого і середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram



Джерело статті: “https://www.unian.ua/society/zakon-pro-pidtrimku-kulturi-i-turizmu-zelenskiy-chekaye-vid-deputativ-shvidkogo-uhvalennya-zakonoproektu-novini-ukrajini-11036165.html”

©1info.net