За розбійний напад двох юнаків засуджено до 8 років позбавлення волі


Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину двох молодиків, які наприкінці 2018 року вчинили розбійний напад на мешканців обласного центру.

Об этом сообщает Russiangate

Про це повідомляє Резонанс 17 червня із посиланням на пресслужбу прокуратури Хмельницької області.

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими Хмельницького відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що учні професійно-технічного навчального закладу, перебуваючи вночі поблизу одного з продуктових магазинів у м. Хмельницькому, домовились збагатитись у злочинний спосіб та скоїти напад на двох чоловіків, що стояли неподалік.

Вони нанесли потерпілим безліч ударів, зухвало били здебільшого в область голови та тулуба. Окрім численних гематом та забоїв, одному із чоловіків нападники переламали кістки черепа.

Далі розбійники зірвали з потерпілих срібні прикраси, із кишень забрали мобільний телефон і гаманець, та зникли з місця злочину.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Вироком Хмельницького міськрайонного суду обвинувачених засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років із конфіскацією всього належного їм на праві власності майна, окрім житла.


Джерело статті: “https://resonance.ua/za-rozbiyniy-napad-dvokh-yunakiv-zasudzh/”

©1info.net