Дмитро Комаров розповів, куди полетів з дружиною у свій день народження

Дмитро Комаров розповів, куди полетів з дружиною у свій день народження
Дмитро Комаров розповів, куди полетів з дружиною у свій день народження

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує день народження.

Об этом сообщает Редакция news

Від самого ранку зірка каналу "1+1" отримав безліч привітань, та найцінніше було від дружини ведучого моделі Олександри Кучеренко. Кохана подарувала Дмитру авіаквиток — найбажаніший подарунок для будь-якого мандрівника.

Дмитро Комаров_2

Ранковим авіарейсом пара вирушила до Одеси вивчати "виворіт південної столиці" і насолоджуватися морським відпочинком.

Ми добре знаємо Одесу, я проводив тут творчі зустрічі. Це одне з улюблених міст в Україні. Ми з дружиною прогуляємося центром, покупаємося в морі, а потім вирушимо на пошуки "вивороту" Одеси і будемо вивчати околиці на орендованій машині, продовжуючи челендж #МандруйУкраїною
розповів Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

Цікаво, що переліт до Одеси став першим для телеведучого за останні чотири місяці. Дмитро Комаров випробував на собі нові посилені запобіжні заходи в аеропортах у зв’язку з карантином, і поділився своїми враженнями.

Я вперше лечу за останні 4 місяці, тобто від початку карантину. Дійсно в аеропорт не запускають без масок, а в Одесі, коли ми прилетіли, мене вразила система, яка встановлена в аеропорту — автоматичний скринінг температури пасажирів у черзі
поділився Дмитро

Нагадаємо, що сестра Дмитра Комарова Ангеліна теж підготувала сюрприз з нагоди дня народження брата. У своїх соціальних мережах Ангеліна поділилася ексклюзивними сімейними фотографіями та згадала найяскравіші моменти з Дімою.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/dmitro-komarov-rozpoviv-kudi-poletiv-z-druzhinoyu-u-sviy-den-narodzhennya-1567744.html”

©1info.net