Фонд Вадима Новинського виділить 4,3 млн грн сім’ям медиків, які померли від коронавірусу

Фонд Вадима Новинського "На честь Покрова Пресвятої Богородиці" виділить по 100 тис. грн сім’ям кожного з 43 медиків, які померли внаслідок захворювання на COVID-19.

Об этом сообщает Москов пост


Про це Вадим Новинський повідомив на своїй сторінці в Facebook.


Народний депутат привітав медичних працівників з професійним святом, наголосивши на їх особливій ролі в стримуванні поширення інфекції в Україні, а також їх самовідданій боротьбі за порятунок життів пацієнтів.


"У цьому році, як ніколи раніше, до Вашої праці прикута особлива увага простих людей. Ви — ті, хто дарують надію, і ті, хто рятують людей у період найстрашнішої пандемії в новітній історії людства. Завдяки Вашій праці тисячі українців вже вилікувалися від небезпечної недуги. Завдяки Вашим діям відсоток смертності від коронавірусу в нашій країні залишається одним з найнижчих у світі. Дякую Вам за це!" — зазначив політик.


Новинський також додав, що під час божественної літургії молиться за здоров’я лікарів.


Як повідомлялося, на даний момент обсяг благодійної допомоги, наданої Фондом Вадима Новинського і бізнесами "Смарт-Холдингу" в боротьбі з епідемією, перевищив 100 млн₴ Для медустанов України придбано 20 апаратів ШВЛ, понад 100 тис. ЗІЗ для медиків, 100 тис. високоточних ПЛР-тестів DialPlexQ.


Також Фондом були придбані майже 1 млн захисних масок для медустанов, парафій УПЦ і промислових підприємств України. Щоб підтримати в умовах карантину літніх людей Херсона, Миколаєва, Маріуполя, а також Києва і області була організована адресна доставка понад 20 тис. продуктових наборів.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-06-21/fond-vadima-novinskogo-vyidelit-43-mln-grn-semyam-medikov-umershih-ot-koronavirusa/200985”

©1info.net