У Німеччині прогнозують найсерйозніше падіння економіки з часів заснування ФРН

Як повідомляє Reuters, Ларс Фельд, який очолює групу радників, зазначив, що це буде найсерйозніший спад в економіці Німеччини з часу заснування Федеративної Республіки Німеччина (йдеться про створення ФРН, або Західної Німеччини, на території американської, британської і французької зон окупації 1949 року чи об’єднання ФРН і НДР 1990 року, з контексту незрозуміло).

Об этом сообщает Компромат


Водночас Фельд вважає, що зростання економіки країни розпочнеться вже влітку 2020 року. На докризовий рівень економіка повернеться, ймовірно, не раніше ніж 2022 року.


Short News – новий проєкт інтернет-видання "ГОРДОН". Для того, щоб наші читачі мали можливість дістати доступ до великої кількості важливих, актуальних і перевірених новин, наша редакція вводить новий формат коротких повідомлень. Звичні розширені новини, як і раніше, будуть доступними на сайті в розділі "Новини".


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/-u-nimechchini-ochikujetsja-najserjoznishe-padinnja-ekonomiki-z-chasiv-zasnuvannja-frn-1505782.html”

©1info.net