Ворожа міна забрала життя захисника зі Жидачівщини

470х200і22042020а

На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу загинув захисник зі Жидачівщини 31-річний Тарас Матвіїв. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

Об этом сообщает Дедал



  • 470х200і22042020а

За його словами, молодший лейтенант Тарас Матвіїв загинув учора, 10 липня, під час обстрілу українських позицій російськими найманцями.

«Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя кращих синів України», – написав Олександр Тіщенко.

Тарас Матвіїв закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І. Франка, був депутатом Жидачівської райради та волонтером. Як активіст та депутат неодноразово піднімав проблеми незаконних вирубок лісу. Зокрема Львівський портал писав про Тараса Матвіїва у матеріалі «На Львівщині «шестеро спартанців» блокують кількамільйонну контрабанду Яценюка?».

Як повідомляв Львівський портал, внаслідок ворожих обстрілів 10 липня у зоні ООС один український військовий загинув, ще троє отримали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Олександр Тіщенко


Джерело статті: “https://portal.lviv.ua/news/2020/07/11/vorozha-mina-vbyla-zakhysnyka-zi-zhydachivshchyny”

©1info.net