СБУ: Луцького терориста затримано, звільнено 13 заручників

Ніхто із заручників не постраждав, заявили у СБУ
Ніхто із заручників не постраждав, заявили у СБУ

Максима Кривоша, який захопив заручників у Луцьку, затримали співробітники СБУ та Національної поліції. Про це повідомляють на сторінці СБУ у Facebook.

Об этом сообщает Компромат

"Співробітники Центру спеціальних операцій "А" СБУ спільно з Національною поліцією звільнили в Луцьку 13 заручників і затримали озброєного терориста, який захопив у центрі міста рейсовий автобус "Берестечко – Краснилівка" з пасажирами. Завдяки спланованій антитерористичним центром СБУ спецоперації "Бумеранг" правоохоронцям вдалося уникнути жертв серед мирного населення. Встановлено, що терористом є Максим Кривош, який пропагував екстремістські погляди", – ідеться в заяві.

У СБУ підкреслили, що всіх заручників звільнили, ніхто з них не постраждав.


https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/2758027494427238

Зранку 21 липня в центрі Луцька Кривош захопив автобус, у якому перебувало приблизно 20 осіб. Орієнтовно о 22.00 терорист здався.

Національна поліція відкрила провадження за ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України, СБУ – за статтею про теракт.

Заступник глави МВС України Антон Геращенко розповів, що Кривош двічі судимий, він приблизно 10 років провів у виправних установах за скоєння низки тяжких злочинів, зокрема за шахрайство, вимагання, незаконне поводження зі зброєю та бандитизм.

"ГОРДОН" стежить за подіями в Луцьку в режимі онлайн.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/localnews/-sbu-lutskij-zatrimanij-terorist-zvilneni-13-zaruchnikiv-1510367.html”

©1info.net