У Франції чоловік захопив заручників у відділенні банку

Поліція на місці інциденту — У Франції чоловік захопив заручників у відділенні банку
Поліція на місці інциденту — У Франції чоловік захопив заручників у відділенні банку
Поліція на місці інциденту


Попередньо, нападник взяв у заручники п’ять осіб

Об этом сообщает Russiangate


Ввечері 6 серпня у французькому місті Гавр озброєний пістолетом чоловік захопив заручників у відділенні банка. Зараз поліція проводить спецоперацію зі звільнення заручників.


Про це повідомляє французьке видання Lefigaro.


За даними правоохоронців, інформація про травмування заручників наразі не надходила. Попередньо, нападник взяв у заручники п’ять осіб. У чоловіка є декілька вимог, але поки він їх не висував.


Для звільнення заручників мобілізовано всі поліцейські сили міста. Захоплене банківське відділення знаходиться поблизу від міської поліцейської дільниці.




Prise d’otages au #Havre : arrivée sur place de la colonne du Raid en bus. Cinq personnes sont toujours retenues dans la banque, une femme a pu être libérée pic.twitter.com/SDhBWNFn6U

— MC Nouvellon (@macha_mcn) August 6, 2020



При цьому французьке радіо France Info розповіло, що у захоплювача банківського відділення може бути пояс з вибухівкою, а також він вимагає моторолер, щоб втекти.


Як повідомлялося, вранці 21 липня у центрі Луцька чоловік захопив автобус з заручниками. У поліції заявили одразу, що при ньому є вибухівка та зброя. Із зловмисником велися перемовини.


Згодом він здався силовикам.


Суд заарештував «луцького терориста» без права на заставу.


Читайте також:

  • Зеленський керувався емоціями. Ветеран спецназу пояснив, у чому небезпека виконання вимог «луцького терориста»


Джерело статті: “https://glavcom.ua/world/observe/u-franciji-cholovik-zahopiv-zaruchnikiv-u-viddilenni-banku-697386.html”

©1info.net