Фірма без працівників за півтора року отримала від залізниці 82 млн.₴


“Центр забезпечення виробництва” провів мультилотову закупівлю деталей до дизель-поїзда серії Д1 очікуваною вартістю 3,1 млн.₴

Об этом сообщает Устав Груп

Два з трьох лотів були скасовані через відсутність мінімальної кількості учасників.

По одному лоту на 2,7 млн.₴, все ж таки, вдалось визначити переможця, ним тало ТОВ “ІНФІНІТ ТРЕЙД”.

Власницею фірми значиться Казановська Тетяна Володимирівна, яка раніше займалась підприємницькою діяльністю, а саме: торгівлею одягом, взуттям та парфумами.

За півтора року існування “ІНФІНІТ ТРЕЙД” перемогла у 46-ти закупівлях на 82 млн.₴ Всі договори були підписані, виключно, з філіями “Укрзалізниці”.

У інших тендерах в довідці про наявність робітників фірми, Казановська Тетяна вказує тільки себе, як директора.

Статутний капітал “ІНФІНІТ ТРЕЙД” становить лише 10 тис.₴

За перемогу в тендері фірма змагалась з ще одним новачком залізничних тендерів ТОВ “ЛОКОДЕТАЛЬ”, яке зареєстроване всього одинадцять місяців тому у Києві по вулиці Михайла-Котельникова, 45-В, разом з ТОВ «Ремдизель Груп», ТОВ «НВП «Транс Лок» та ТОВ «Торговий дім «БМЗ», вони активно беруть участь у залізничних тендерах.

За таке недовге існування фірма підписала 30 договорів на загальну суму 128 млн.₴ і це при мові, що вона не являється виробником пропонованої продукції.

Обидва учасники надали, у своїй тендерній документації, банківську гарантію одного банку – АТ “Український Будівельно-Інвестиційний Банк”. Більше того, ці документи, конкуренти, отримували одночасно, про що свідчить дата та номери банківських гарантій.


Джерело статті: “https://zbk.org.ua/2020/08/14/firma-bez-pracivnikiv-za-pivtora-roku-otrimala-vid-zaliznici-82-mln-grn/”

©1info.net