Бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли українські позиції: є загиблий військовий

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

Об этом сообщает http://kod-ua.com

Ілюстративне фото

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation


Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі терористи 11 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь поблизу Пісків.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ сім разів поблизу Оріхового терористи обстрілювали українських військових з артилерійських систем калібру 122 мм, 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів, неподалік Новоолександрівки — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новотошківського — з мінометів калібру 120 мм.

За минулу добу внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув.

З початку поточної доби бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь поблизу Травневого та Луганського. За поточну добу втрат немає.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/events/viyna-na-donbasi-ukrajinski-viyskovi-ponesli-vtrati-novini-ukrajini-50065017.html”

©1info.net