На Буковині засудили чоловіка, який організував гральний бізнес

На Буковині засудили чоловіка, який організував гральний бізнес
На Буковині засудили чоловіка, який організував гральний бізнес

На Буковині засудили чоловіка, якій організував гральний бізнес під виглядом "інтернет-кафе".

Об этом сообщает http://hypersr.com

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

"Прокуратура Чернівецької області підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні відносно мешканця області за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 369, ч.1 ст. 203-2 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище та зайняття гральним бізнесом)", — йдеться у повідомленні.

В ході судового розгляду встановлено, що обвинувачений, маючи на меті незаконне збагачення, упродовж 2016 та 2017 років організував в двох закладах на території Глибоцького та Хотинського районів Чернівецької області під виглядом " інтернет-кафе " , діяльність направлену на зайняття забороненим законом гральним бізнесом, де за грошові кошти надавав доступ усім бажаючим з допомогою комп’ютерних симуляторів до азартних ігор.

Окрім цього, з метою забезпечення безперешкодної протиправної діяльності у сфері забороненого законом грального бізнесу у закладі на території одного із сіл Глибоцького району Чернівецької області, та налагодження незаконної співпраці з правоохоронними органам району, надав керівнику відділення поліції неправомірну вигоду в сумі 5000₴, яку зобов’язувався в подальшому сплачувати щомісяця.

Вироком Глибоцького районного суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки без конфіскації майна та штраф в розмірі 340 тис.₴

На даний час, вирок суду не набрав законної сили.


Джерело статті: “https://molbuk.ua/chernovtsy_news/191487-na-bukovyna-zasudyly-cholovika-yakyy-organizuvav-gralnyy-biznes.html”

©1info.net