Законопроєкт про медіа: в Слузі народу планують прийняти документ до кінця березня

Слуга народу via Facebook

Об этом сообщает http://sitetalkzone.com

Ілюстративне фото

Слуга народу via Facebook


Законопроєкт про медіа може бути прийнятий Верховною Радою до кінця березня 2020 року.

Це випливає зі слів нардепа від фракції Слуга народу, заступника голови парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микити Потураєва, зробленого їм в ефірі Радіо НВ.

«Ми [прийматимемо корпус поправок] між першим і другим читанням. Більше того, ми не будемо поспішати і ставити на пришвидшену процедуру, скоріше за все, щоби якраз попрацювати з поправками, усі їх коректно внести, ще раз обговорити, і тоді вже голосувати. <…> Я сподіваюся, що по всій процедурі ми до кінця лютого з цим можемо впоратися, — а, можливо, в березні», — розповів він.

Читайте також:

Одна з авторів закону про медіа роз’яснила низку положень

Нагадаємо, 27 грудня в Верховній Раді зареєстрували законопроєкт Про медіа №2693, який доручив розробити президент Володимир Зеленський.

13 листопада фракція Слуга народу представила концепцію законопроєкту Про медіа, розробити який доручив президент Володимир Зеленський.

У президентській фракції пропонують об’єднати чинні закони про ЗМІ, обмежити монополію, а також заборонити громадянам Росії мати частку в українських ЗМІ.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/zakon-pro-media-koli-mozhut-priynyati-novini-ukrajini-50066132.html”

©1info.net