У дорожньо-транспортній пригоді загинула 23-річна мешканка Волині, поліція розшукує винуватця

Водій допустив наїзд на пішохідному переході і втік з місця події.

Об этом сообщает http://mlm-people.net

Про це у Facebook повідомив голова патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, яким вона була невісткою.

«Чергова сволота за кермом збив її на пішохідному переході, втік і залишив помирати у брата — Григорія Мерчука — на руках.

Біль родини не передати, Іринка 23 роки.

Я не хочу проводити паралелі, смерть на дорозі — це один з переліків моєї роботи, і, на жаль, висновки причин у мене одні і ті ж — мізерні штрафи (у минулому році «водій» мав їх 4, він поки ховається, але ми його знайдемо, знаю точно), людська самовпевненість, які в комплексі забирають в рік близько 3500 життів… безневинних життів», — написав він.

Як повідомляє місцеве видання Район.Рожище, 24 січня в центрі села Копачівка водій збив дівчину на пішохідному переході і втік з місця аварії. Згодом 23-річна потерпіла померла в лікарні. Також у поліції повідомили, що загибла — мешканка Ковельського району.

Пізніше поліція знайшла автомобіль, на якому, ймовірно, здійснили смертельна дорожньо-транспортна пригода в селі Копачівка Рожищенського району.

За словами правоохоронців, Peugeot Expert виявили біля будівлі сільської ради у селі Княгинінок Луцького району. Триває розслідування.

Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження водія, який скоїв ДТП, просять повідомити в поліцію.





Джерело статті: “http://povin.com.ua/270679-26-01.html”

©1info.net