«Кощій беззмінний». У Санкт-Петербурзі затримали активіста з плакатом проти політики Путіна — фото

Telegram-канал Северо-Запад. МБХ медиа

Об этом сообщает http://mash24.info

Telegram-канал Северо-Запад. МБХ медиа


У російському Санкт-Петербурзі поліція затримала активіста Євгена Козлова, який тримав плакат з портретом президента РФ Володимира Путіна і написом «Кощій беззмінний».

Активіст протестував проти змін до російської Конституції, запропонованих главою Кремля в середині січня, повідомив кореспондент МБХ Медіа. Поліція не назвала причину затримання і відвезла Козлова в один з відділів.

Читайте також:

Жага влади. Як Путін вирішив стати російським аятолою

15 січня президент РФ Володимир Путін виступив з традиційним посланням Федеральним зборам.

Глава Кремля запропонував внести поправки до Конституції, що стосуються перерозподілу повноважень між гілками влади і заявив про необхідність прописати в Основному законі його пріоритет над міжнародним законодавством і угодами.

Через кілька годин після виступу Путіна прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв і його кабінет в повному складі оголосили про свою відставку.

Пізніше російський президент призначив Медведєва на посаду заступника голови Ради безпеки РФ. Новим прем’єром Росії став глава Федеральної податкової служби Михайло Мішустін.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/countries/akciya-proti-putina-v-sankt-peterburzi-zatrimannya-aktivista-novini-rosiji-50066365.html”

©1info.net