2020 року вийде новий роман «Амадока» Софії Андрухович

2020 року вийде новий роман "Амадока" Софії Андрухович
2020 року вийде новий роман "Амадока" Софії Андрухович

2020 року у "Видавництві Старого Лева" вийде друком новий роман "Амадока" Софії Андрухович. Про це йдеться на офіційному сайті видавництва.

Об этом сообщает http://kharid-posti.com

У центрі сюжету нового роману відомої української письменниці Софії Андрухович – чоловік, понівечений до невпізнаваності в одній із гарячих точок на Сході України. Він живий, однак отримані травми призвели до повної втрати пам’яті: герой твору не пам’ятає ні імені свого, ні походження, та і загалом жодного фрагменту зі свого попереднього життя. Але любов і терпіння жінки, яка віднаходить чоловіка у такому стані, здатні зшивати докупи спільну історію.

Найбільше озеро в Європі – Амадока – вперше згадане Геродотом і впродовж кількох століть відтворюване на мапах середньовічними картографами. Як безслідно випаровуються великі озера, як зникають цілі світи, цілі культури – і що залишається натомість? Чи може забуття однієї людини сягати на кілька поколінь під землю? Як авторка поєднує сьогодення і минуле? Чи здатні любов і терпіння дати змогу торкнутись свідомості іншої людини? Вже незабаром шукайте відповідь у книжці "Амадока".

Торік вийшов роман "Фелікс Австрія" Софії Андрухович у новій кінообкладинці, а у січні на великі екрани вийшла екранізація – фільм "Віддана".

Софія Андрухович, Фелікс Австрія

Нагадаємо, 2019 року за мотивами роману "Фелікс Австрія" було видано кулінарний записник "Галицькі смаколики". Софія Андрухович

Відео Актори фільму "Віддана" поділилися враженнями зі знімань

Красива фантазійна стрічка "Віддана" – вже на великих екранах. Це історія двох дівчат, що почалася у другій половині ХІХ століття. Спочатку вони були найріднішими людьми, але коли виросли, їхні життя перетворилися на справжню драму. І просто зараз у нас в гостях – актори фільму "Віддана" – Маріанна Янушевич, Алеся Романова та Роман Луцький.

Актори фільму "Віддана" поділилися враженнями зі знімань
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/books/u-vidavnictvi-starogo-leva-viyde-drukom-noviy-roman-amadoka-sofiyi-andruhovich-1481406.html”

©1info.net