На тестах попався прототип оновленого кросовера Mercedes-AMG GLE 63


Mercedes-AMG представив високопродуктивні кросовери GLE 63 / GLE 63 S ще в листопаді 2019 року на автосалоні в Лос-Анджелесі, ну а скоро ми побачимо той же самий автомобіль, тільки з купеобразним кузовом. Треба сказати, що новий GLE 63 дійсно виглядати куди краще, ніж раніше. Зайве говорити, що думка про зовнішність суб’єктивно, але нове покоління купеобразного SUV отримало більш агресивний зовнішній вигляд і в цілому стало виглядати краще.

Об этом сообщает http://hypersr.com

У поміченого прототипу, який по всій видимості вже отримав всі (ну або майже все) серійні елементи екстер’єру, був камуфляж тільки на передньому і задньому бамперах, а також на зіркових шильдиках.
Це, як правило, ознака того, що офіційна презентація машини вже не за горами. Імовірно, вона відбудеться на Женевському автосалоні на початку березня цього року.
Так само, як і в GLE традиційної форми, більш стильний варіант кросовера отримає 4,0-літровий двигун твинтурбо V8, який використовує м’яко-гібридну технологію. Стандартна модель AMG 63 буде розрахована на 563 кінських сили і 750 Нм, тоді як AMG 63 з індексом S зможе запропонувати вже 603 к.с. (850 Нм). В обох випадках буде також доступна функція EQ Boost, яка може тимчасово додати 21 к.с. і 250 Нм.

Оскільки GLE 63 Coupe буде практично ідентичний звичайної версії кросовера, за винятком модифікованого кузова, ми очікуємо аналогічних показників продуктивності. Швидше за все, розгін з 0 до 100 км / год займе 4,0 секунди, а у версії S, цей показник буде менше на 0,2 с. Максимальна швидкість буде обмежена електронікою на позначці в 250 км / г, але додатковий AMG Driver збільшить потужність до 280 км / г.


Джерело статті: “http://uamotors.com.ua/auto/28981”

©1info.net