Китайський місто вводить воєнний стан за коронавіруса

Місто Тяньцзінь, який знаходиться на півночі Китаю через коронавіруса оголосив про введення військового положення.

Об этом сообщает http://superbloggermom.com

Про це йдеться пише група Протести в світі в своєму Телеграм-каналі

Відзначається, що місті Тяньцзінь проживає 15 мільйонів населення. При цьому влада підпорядкує лікарні, а також півтисячі медичних бригад військового управління.

У свою чергу, Казахстан хоче призупинити залізничне сполучення з Китаєм. Більш того, він вже призупинив дію 72-годинного безвізового режиму для громадян КНР. Він діяв в аеропортах країни, з метою недопущення поширення коронавіруса з Китаю.

А ось деякі китайські села в провінції Хебей будують самостійно захисні стіни і контрольно-пропускні пункти при в’їздах для того, щоб захиститися від смертельного коронавіруса.

Підкреслюється, що в Китаї компанія Xiaomi у зв’язку з коронавірусом закриває свої магазини. А ось Південна Корея передає Китаю 2 мільйони масок, а також 100 000 захисних костюмів і очок.

При цьому наголошується, що китайці, які займалися складанням гаджетів Apple, можливо, не зможуть виходити на роботу через карантин. У зв’язку з цією ж причиною в провінції Хенань може бути закрита фабрика компанії Foxconn, ключового складальника iPhone.

Раніше «Хвиля» повідомляла, Китайський вірус вбив вже сотню людей

Число смертельних випадків від коронавіруса в Китаї за минулу добу збільшилася до 106 осіб.

Про це пише LIFE SHOT у своєму Телеграм-каналі, передає Хвиля.

Нагадаємо, ВООЗ дала невтішну оцінку глобального рівня ризику коронавіруса 2019-nCoV

Оцінку ризику нового коронавіруса 2019-nCoV на глобальному рівні з «помірного» на «високий» змінила Всесвітня організація охорони здоров’я.

Про це повідомляється в ситуаційному звіті ВООЗ від 26 січня.

Наприкінці 2018 року засновник Microsoft Білл Гейтс передбачив потужний пандемічний вірус в Китаї, жертвами якого можуть стати 33 мільйони осіб протягом 6 місяців.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/271310-28-01.html”

©1info.net