«Я свій, податкова, від**битесь від мене»: в Харкові впіймали п’яним за кермом слідчого ГФС

Харківські патрульні впіймали п’яним за кермом старшого слідчого облуправління Державної фіскальної служби. Він намагався втекти, але його затримали, після чого він заснув прямо в автомобілі патрульних.

Об этом сообщает http://diablo3info.org

Про це повідомляє «Police Control Ukraine».

За інформацією ЗМІ, патрульні помітили автомобіль «Peugeot 207», який виїжджав від розважального клубу «Інжир». Водій порушив правила і не включив поворотники, а номер його автомобіля не був освітлений.

«Патрульні зупинили вказаний автомобіль, і водій почав кричати «Я свій, податкова міліція, від**тесь від мене». В автомобілі був сильний запах алкоголю в ньому знаходились пляшки з алкогольними напоями. Водієм виявився старший слідчий Головного управління ГФС в Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович», — повідомляє ЗМІ.

Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, але він почав стверджувати, що автомобіль зупинили незаконно, та відмовився показати документи. Після цього водій сів за кермо і спробував втекти, але поліцейські встигли затримати його.

«Під час транспортування затриманий поводився буйно і бив салон поліцейського автомобіля. Ці сліди видно на фото. Чоловіка повезли в місцевий відділ поліції, а він включив музику на телефоні і заснув у салоні поліцейського авто», — повідомляє видання.

Після цього чоловік почав скаржитися, що йому погано. Патрульні викликали швидку. Водія забрали в лікарню, де він теж відмовився проходити огляд.

«Патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 Купап (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за порушення ПДР за ч. 1 ст. 126 Купап. Також склали протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Але через деякий час слідчий пішов скаржитися на патрульних в прокуратуру, що його побили. Зараз цей слідчий лікується в лікарні і вже найняв собі адвоката», — повідомляє ЗМІ.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/272352-01-02.html”

©1info.net