«Чому я набив тату з символом Вінниці?»: троє вінничан показують свої малюнки на тілі


  • Катерина ЛАПШИНА
  • 1
«Чому я набив тату з символом Вінниці?»: троє вінничан показують свої малюнки на тілі
  • Молодь обирає татуювання у якості способу виразити себе,свої вподобання та вирізнитися, як особистість.
  • Як мінімум троє вінничан вирішили проявити свою любов до міста дуже яскраво та гучно – залишити символ на своєму тілі голками та чорнилами.
  • Чому вони вирішили це зробити та як реагують жителі міста?

Татуювання – новий модний тренд, спосіб самовираження. Те,що на сьогоднішній день можна побачити на тілі кожного другого молодого вінничанина. Наша журналістка розшукала трьох жителів міста, які залишили на своїх тілах символи Вінниці на усе життя та розпитала їх детальніше.

Об этом сообщает http://portal-jp.com

Гера Луідзе, 27 років, фронтмен гурту «The Hypnotunez»

Гера Луідзе

— Маю герб наш рідний на шкірі. Років 7-8 тому зробив у столиці. Чому? Бо я надзвичайно люблю Вінницю, рідне місто. Тут залишилась ціла купа спогадів. – розповідає Гера.

Денис Котов, 27 років,спортсмен

Денис

— Ще з малечку ходив на футбол, підтримати Ниву. І ось на згадку про рідне місто, клуб та історію молодості «набив» таку штуку. – сміється хлопець. – Думок переробити тату або його видалити не було і не буде. Це невід’ємна частина мого минулого, тим паче, тут герб мого рідного міста.

Влад, 20 років, водій

Влад

— Я давно хотів собі зробити татуювання з морським маяком, але їх часто можна зустріти у інших людей, мені ж хотілось чогось особливого. Вирішив зробити Вежу, аби вона завжди нагадувала мені про дім. – розповідає Влад. — Коли влітку гуляю поруч з Вежею і люди помічають моє тату, то дивляться спочатку на ногу, потім на Вежу. Порівнюють.

Маєте татуювання з вінницькими символами? Пишіть на скриньку [email protected] і ми зробимо продовження.


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/kul-tura/top-3-tatuyuvannya-na-vinnitsku-tematiku—zhiteli-mista-rozpovidayut-t-11028862.html”

©1info.net