Білоруський футболіст Кирило Кириленко розірвав контракт із клубом УПЛ через коронавірус

Кирило Кириленко

19-річний білоруський нападник Кирило Кириленко розірвав контракт із львівськими "Карпатами", оскільки боявся захворіти на коронавірус.

Об этом сообщает Преступная Россия

Він зробив це до того, як стало відомо про масове зараження COVID-19 у команді.

"У першу чергу скажу, що поїхав з команди не з футбольних причин. Я повернувся в клуб після того, як чемпіонат вирішили відновити, тренувався, готувався до матчів. Але те, що зараз діється в світі, я маю на увазі пандемію, внесло певні корективи в життя, в кар’єру, в тому числі й у мою. Я вирішив, що мені життя все-таки дорожче, ніж кар’єра. Не хочеться ризикувати, а краще побути в безпеці, з сім’єю. У підсумку, як бачу, це рішення було правильним. Наскільки знаю, в "Карпатах" введений карантин до 16 червня", – цитує слова футболіста видання Tribuna.

Кирило Кириленко

Кирило Кириленко

Футбік.by

Кириленко зазначив, що керівництво клубу з розумінням поставилося до його рішення.

"З розумінням, все абсолютно нормально. Керівництво, тренери розуміють, що в такій ситуації в чужій країні одному перебувати дуже важко, та й небезпечно. Ніхто не знає, що буде далі. А якщо, не дай Бог, ще захворію, як вирішувати питання з лікарнею, лікуванням? Все це заходило дуже далеко, я вже банально не міг тренуватися, не думаючи про це", – розповів нападник.

Як повідомляв OBOZREVATEL, кількість хворих на коронавірус у львівських "Карпатах" зросла до 26 осіб.

Про спорт у всій красі – в нашому Instagram!

Читайте всі новини по темі "Коронавірус" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/sport/football/biloruskij-futbolist-kirilo-kirilenko-rozirvav-kontrakt-iz-klubom-upl-cherez-koronavirus.htm”

©1info.net