Приїхала з-за кордону на карантин, взяла гітару та зникла. Шукали 16-річну Настю


  • Марія ЛЄХОВА
  • 0
Приїхала з-за кордону на карантин, взяла гітару та зникла. Шукали 16-річну Настю
  • Минулої доби правоохоронці шукали 16-річну дівчину, яка зникла у Гайсині. На щастя, її знайшли у Миколаївській області.

Дівчина зникла ще 27 травня. За допомогою поліції бабуся звернулася 1 червня. Жінка розповіла, що її онука не має друзів, пішла з дому з гітарою.

Об этом сообщает Руспрес

— Пошуки дитини ускладнювалися тим, що дівчинка практично ні з ким не спілкувалась, у неї не було друзів. Навчається і проживає вона за кордоном, а на час карантину приїхала в Гайсин до матері та бабусі. До того ж, рідні зниклої звернулись до поліції за допомогою не одразу – час був втрачений, — розповіла начальниця відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова. — Аби встановити коло спілкування зниклої, ювенальні поліцейські зв’язались з тренером спортивного навчального закладу, де за кордоном навчається дитина. Під час перевірки сторінок зниклої у соцмережах працівники поліції з’ясували, що вона може знаходитись у Миколаївській області. Колеги з Миколаївщини допомогли встановити квартиру, де знаходилась неповнолітня.

Втікачка розповіла, що познайомилася з дівчиною з Миколаївської області та поїхала до неї в гості. Мати нової подружки не знала, що дівчина втекла з дому.

У поліції додають, що дівчина уже з рідними, але повертатися додому вона не хотіла.


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Podii/priyihala-z-za-kordonu-na-karantin-vzyala-gitaru-ta-znikla-shkali-16-r-11068189.html”

©1info.net