У Києві під Радою вимагають відставки Авакова

У Києві під Радою вимагають відставки Авакова
У Києві під Радою вимагають відставки Авакова

У центрі Києва десятки людей вийшли на акцію протесту під стінами Верховної Ради і вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Об этом сообщает Компромат РУ

На думку організаторів мітингу "Авакова у відставку", міністр не впорався зі своїм завданням. Зокрема, вони обурені через чимало нерозслідуваних гучних справ та зловживань.

Ще одну акцію організувала партія "Голос", яка раніше почала збирати у Раді підписи за відставку очільника МВС, під назвою "Непокаране зло вбиває. Аваков має піти!".

Відео "Геть Авакова!": під Радою протестувальники вимагають звільнення міністра внутрішніх справ

Під Верховною Радою розпочалася акція під гаслом "Геть Авакова!". Люди зібралися, попри дощ. Вимагають відставки Авакова і кажуть, що їх задовольнить лише таке рішення парламенту. Саме Аваков має особисто відповісти за свавілля та бездіяльність поліцейських.

"Геть Авакова!": під Радою протестувальники вимагають звільнення міністра внутрішніх справ
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Також збирає своїх активістів біля парламенту партія "Правий сектор".

Окрім цього о 14 годині під стінами Кабінету міністрів має розпочатися ще один мітинг, який організовують KyivPride та "Центр громадських свобод", — "Проти поліцейського свавілля в Україні".

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, у Верховній Раді під час години запитань до уряду народні депутати хочуть заслухати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо резонансних злочинів, зокрема, зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику.


Джерело статті: “https://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-pid-radoyu-vimagayut-vidstavki-avakova-1560411.html”

©1info.net