05.06.20 17:22 Сільські вісті з сокирами в руках

Якщо вже зовсім захопитися переглядом різних телеканалів і сайтів, то основною подією дня, звичайно ж, є доповідь міністра Авакова в парламенті і акція протесту під стінами Верховної Ради з вимогою відставки цього міністра. Роками різноманітні експерти і пролітологи розповідають обивателям про незмінюваність Авакова і його якесь прям фанатастичний вплив на внутрішню політику країни.

Об этом сообщает Репортер

Насправді ж Арсен Борисович — це хтось, типу, Жозефа Фуше при Людовіку XVIII. Ніким замінити, ну, і хрін з ним. Нехай він, звичайно, і багато знає. Але ні Людовику, ні самому Фуше все, що відбувалося ніякого політичного успіху, як ми знаємо з підручників, не принесло.

Замість того, щоб слухати політологів, які виступають телевізором, я б рекомендував читати паперові газети. Так, наприклад, газета "Сільські вісті" минулого вівторка написала, що, цитую, — "Асоціація фермерів Дніпропетровщини створила перші воєнізовані підрозділи фермерської самооборони, завданням яких є захист господарств фермерів від рейдерів", — кінець цитати.

З такими розкладами скоро найвпливовішою суспільно-політичною силою буде не Аваков зі своєю "новою поліцією", яка наполовину вже розбіглася, не парламентські партії або президент Володимир Зеленський, а читачі газети "Сільські вісті" з вилами і сокирами в руках.


Джерело статті: “https://censor.net.ua/blogs/3200356/slsk_vst_z_sokirami_v_rukah”

©1info.net