Спалах Covid-19 на Донеччині: масове зараження на підприємстві Слов’янська, влада приховує ситуацію

У Слов’янську на Донеччині стався масовий спалах коронавірусної інфекції. За останні 10 днів Covid-19 заразились 30 осіб. Ще 320 людей контактували з хворими. Захворіли працівники місцевого підприємства, яке має філії в багатьох містах України. Про це повідомляє місцевий активіст ГО «Стоп корупції» Володимир Рибалкін.

Об этом сообщает Преступная Россия

У Слов’янську через спалах Covid-19 припиняють жд і автобусне сполучення. Фото: «Карачун».

«Місцеві активісти повідомляють, що зараження сталось в керамічних цехах одного із підприємств у Слов’янську. Covid-19 підтвердили у 30 осіб. Одна жінка вже підключена до апарату штучної вентиляції легень. Влада тримає інформацію в секреті», — повідомив голова офісу ГО «Стоп корупції» у Слов’янську Володимир Рибалкін.

У місті повністю закривають автобусне і залізничне сполучення. Про це повідомляє видання «Карачун». Таке рішення ухвалила обласна комісія з надзвичайних ситуацій.

Рішення комісії Донецької ОДА про припинення перевезень. Фото: «Карачун».

«Спочатку йшлося про автобусне сполучення між станціями Слов’янськ і Краматорськ, проте пізніше з’явився документ, згідно з яким все пасажирське сполучення по станції Слов’янськ (автобусне і залізничне) тимчасово припиняється. Потяги, які їдуть через Слов’янськ, приймати пасажирів на посадку не будуть», — ідеться у публікації ресурсу «Карачун».

Наш колега Володимир Рибалкін наразі збирає інформацію про реальну ситуацію із захворюваністю у місті. Чекайте на повну картину подій у новинах на нашому сайті.

Читати також:
У Вінниці стався спалах COVID-19 серед працівників РАГСу
Поділитись


Джерело статті: “https://stopcor.org/spalah-covid-19-na-donechchyni-masove-zarazhennya-na-pidpryyemstvi-slovyanska-vlada-pryhovuye-sytuacziyu/”

©1info.net