На 25 пунктів більше Байдена. Трамп заявив, що якби не російське розслідування і процес по імпічменту, його рейтинг був би вищим

REUTERS / Tom Brenner

Об этом сообщает Преступная Россия

Президент США Дональд Трамп заявив, що побудував найбільшу економіку в світі

REUTERS / Tom Brenner


Президент США Дональд Трамп заявив, що якби не російське розслідування і процес по імпічменту, його рейтинг був би вищим, ніж у кандидата від демократів і колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Про це Трамп написав в своєму Twitter.

«Якби мене протягом трьох років постійно не переслідували фальшиві і незаконні розслідування, Росія, Росія, Росія і містифікація імпічменту, я б піднявся на 25 пунктів у порівнянні з сонним Джо і демократами, які нічого не роблять. Дуже несправедливо, але так воно і є !!!», — написав Трамп.

Читайте також:
Вибори президента США. Джо Байден офіційно висувається від Демократичної партії

Він додав, що побудував найбільшу економіку в світі і найкращу, яка коли-небудь була в США. І «робить це знову».

Згідно з опитуваннями Washington Post і ABC News, за даними на кінець травня, найбільш ймовірний кандидат від Демократичної партії США на майбутніх виборах президента США колишній віце-президент Джо Байден отримав би 53% голосів респондентів, а Трамп — 43%.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/countries/donald-tramp-zayaviv-shcho-mav-bi-krashchiy-reyting-yakbi-ne-proces-impichmentu-i-rosiya-ostanni-novini-50092854.html”

©1info.net