Відверто про наболіле: Кміть, Білас і Козловський обговорили проблеми дитячого футболу в Україні (відео)

У черговому випуску блогу “Оба-на!” Президент “Руху” Григорій Козловський разом із творцями Академії стрийської “Скали” Миколою Кмітем та Всеволодом Біласом обговорили проблеми дитячого футболу в Україні: закулісні крадіжки талановитих гравців, “кваліфікований” арбітраж, горе-ідею створення Еліт-ліги та багато іншого.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

Блог уже опубліковано на YouTube-каналі RUH TV.

“На цей раз обрав трохи незвичний формат. Приїхавши у Моршин, я не міг пропустити нагоди поспілкуватися про розвиток та проблеми дитячого футболу з людьми, які багато років вкладали свої сили та душу в цю сферу та робили всі умови для того, аби талановиті діти прогресували й росли професійно. На своєму шляху творці Академії стрийської “Скали” Микола Кміть та Всеволод Білас зіткнулися з багатьма проблемами та перепонами. Зрештою, у нашій відвертій розмові ви все почуєте. Підписуйтеся на RUH TV та не забувайте про лайки. Для мене це важливо!” – зазначив Козловський у своєму “Фейсбуці“.



fb tw tg vb


Всі свіжі новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/vidverto-pro-nabolile-kmit-bilas-i-kozlovskyj-obgovoryly-problemy-dytyachogo-futbolu-v-ukrayini-video_1250938.html”

©1info.net