Їй пасує: герцогиня Кембриджська в червоному аутфіті з’явилася на роботі

Їй пасує: герцогиня Кембриджська в червоному аутфіті з’явилася на роботі
Їй пасує: герцогиня Кембриджська в червоному аутфіті з’явилася на роботі

Минулого тижня Кетрін віртуально відвідала Clouds House – це центр лікування від наркотичної залежності в Вілтширі. Метою герцогині було дізнатися, як центр продовжує свою роботу під час кризи і епідемії коронавірусної інфекції.

Об этом сообщает FIB

Герцогиня Кетрін відеозв’язком поговорила з генеральним директором благодійної організації Action on Addiction, він провів їй віртуальний тур Clouds House і розповів про важливість звернення за допомогою під час пандемії.

Герцогиня Кембриджская

На цю віртуальну зустріч Кейт одягла червоне вбрання, у вухах у неї були лаконічні сережки, волосся було заколоте назад, а на обличчі був легкий денний макіяж. Герцогиня усміхалася і була у гарному настрої.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська є патроном організації Action on Addiction від січня 2012 року. Відеоролик з цієї зустрічі було опубліковано на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу.

А у вихідні, нагадаємо, Кембриджі поділилися у своєму акаунті зворушливим фото, на якому зображені принц Вільям зі своїми двома дітьми — Шарлоттою і Джорджем. Знімок був зроблений ще в квітні самою герцогинею Кембриджською під час їхнього сімейного волонтерського візиту до одного із будинків в Сандрінгемі, тоді сімейство допомагало зібрати речі й доставити пакети з їжею для самотніх пенсіонерів.

Читайте також: Працює не покладаючи рук: два нових образи герцогині Кембриджської

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/news/obschestvo/yiy-pasuye-gercoginya-kembridzhska-v-chervonomu-autfiti-z-yavilasya-na-roboti-1562058.html”

©1info.net