«Для звільнення Авакова треба звільнити Зеленського»: Олег Соскін

Директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін розповів, що необхідно для того, аби Арсен Аваков покинув пост міністра МВС.

Об этом сообщает FIB

Про це він розказав у коментарі для ІА «Вголос».

«Для того, аби звільнити Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ, для початку треба викинути з посади президента Володимира Зеленського і всіх «слуг народу» типу Дмитра Разумкова. Весь цей «цирк» треба забрати від влади, до якої мають прийти кілька нормальних людей. Це мають бути по-справжньому незаплямовані люди, на яких просто не існує жодного компромату. Тоді Авакову зможуть сказати, мовляв, «пора тобі, Арсене, вже поїхати на якісь острови». І тоді, я думаю, можна буде це питання вирішити, оскільки сам Аваков є розумною людиною і він би на це погодився», – пояснив Олег Соскін.

«А після цього необхідно повністю реформувати всю цю систему. Треба відділити Нацгвардію від МВС і перекинути її на фронт. Друге, що треба зробити, це провести демілітаризацію всього міністерства внутрішніх справ: скоротити поліцію, прийняти закон про вільне володіння зброєю, як у США, і вивести з-під міністра якомога більше підрозділів. Також треба хоча б на 90% ліквідувати цю систему повідомлень та інформаторів і знищити усіх, хто контролює обіг наркотичних речовин, проституцію, ігровий бізнес, торгівлю людськими органами, людьми і так далі. Тоді у нас не буде й «Авакова», він стане зовсім непотрібним», – додав експерт.

Ще більше інформації можна прочитати у статті “Що буде з Аваковим“



fb tw tg vb


Всі свіжі новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/dlya-zvilnennya-avakova-treba-zvilnyty-zelenskogo-oleg-soskin_1251823.html”

©1info.net