Наскільки багато пасажирів у громадському транспорті покаже Google Maps

Компанія Google підготувала для своїх карт низку оновлень, повʼязаних з дотриманням карантинних обмежень через пандемію коронавірусу.

Об этом сообщает FIB

Про це пише Mashable.

Так, коли мандрівники переглядатимуть маршрути громадського транспорту, Google Maps показуватиме сповіщення безпеки, повʼязані з COVID-19. Зазначається, що оповіщення будуть демонструватися тільки якщо Google буде одержувати відповідну інформацію від місцевої влади.

Також, Google Maps підкаже користувачам, наскільки заповнені пасажирами можуть бути автобуси, метро, або пересадочні станції. Як підкреслюють в компанії, ця функція засновані на агрегованих і анонімних даних від користувачів.

Нарешті, додаток показуватиме мандрівникам попередження про обмеження на їхньому маршруті — наприклад, при перетині національних кордонів. Нововведення спочатку будуть доступні в Аргентині, Австралії, Бельгії, Бразилії, Колумбії, Франції, Індії, Мексиці, Нідерландах, Іспанії, Таїланді, Великій Британії та США. Google заявляє, що незабаром вони зʼявляться в інших країнах.

  • Google створила інструмент доповненої реальності, який допоможе користувачам дотримуватися правил соціального дистанціювання.
  • 21 травня Google і Apple запустили технологію для відстеження хворих COVID-19.
  • 28 травня генеральний прокурор Арізони Марк Брнович подав до суду на Google, звинувачуючи компанію в тому, що вона незаконно відстежувала місцезнаходження користувачів Android, навіть коли геолокація була відключена вручну.


Джерело статті: “https://thebabel.com.ua/news/44971-google-pidkazhe-u-svojih-kartah-naskilki-zavantazheniy-pasazhirami-gromadskiy-transport”

©1info.net