СБУ підтвердила інформацію про обшуки в Житомирській міськраді, які проводяться в межах кримінального провадження

У приміщенні Житомирської міської ради 10 червня проводять обшуки співробітники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України.

Об этом сообщает Русский репортер

Про це Житомир.info повідомили співробітники міської ради.

«В управлінні капітального будівництва та в міській раді відбуваються обшуки і вилучення документації за кілька років по всіх об’єктах, навіть по тих, які ще не почали робити. Вилучення проводиться по постанові суду», — розповіли в міській раді.

Близько 19:00 в управлінні СБУ в Житомирській області підтвердили інформацію про те, що в міській раді проводять обшуки.

«Все ще тривають обшуки в міській раді в межах кримінального провадження. Додаткова інформація буде повідомлена одразу після офіційного дозволу слідчого у кримінальному провадженні», — прокоментували в пресгрупі УСБУ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році слідчі Житомирського відділу поліції розслідують можливе зловживання владою чи службовим становищем посадовцями управління капітального будівництва Житомирської міської ради під час проведення закупівель на реконструкцію приміщення на площі Польовій, 8 під «Прозорий офіс»: слідчі вважають, що посадовці управління капітального будівництва неправомірно застосували переговорну процедуру під час оплати додаткових будівельних робіт, сума яких майже дорівнює першому договору з підрядником. Також правоохоронці 11 лютого 2020 року відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем), яке призвело до розтрати коштів під час реалізації в Житомирі проєкту бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram


Джерело статті: “https://www.zhitomir.info/news_192723.html”

©1info.net