Платні камери з’явилися ще в чотирьох СІЗО в Україні

Denis Malyuska / Facebook

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Платна камера в Запорізькому СІЗО.

Denis Malyuska / Facebook


Міністерство юстиції відкрило платні камери ще в чотирьох слідчих ізоляторах: в Харківському, Сумському, Полтавському та Старобільському.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Заступник міністра юстиції Олена Висоцька підкреслила, що отримані від цих послуг кошти надалі використовують для ремонтів приміщень слідчих ізоляторів.

Так, вартість перебування в камері Харківського СІЗО за добу становить 1000 грн з людини; за тиждень — 3500 грн; за місяць — 3750₴

Читайте також:

Глава Мін’юсту показав їжу з Лук’янівського СІЗО і розповів, яка вона на смак — фото

У Сумському СІЗО — за добу 600 грн; за тиждень — 2000 грн; за місяць — 4100₴ У Старобільському СІЗО за добу — 750 грн; за тиждень — 2600 грн; за місяць — 3000₴

У Полтавській установі виконання покарань (№ 23) вартість за добу становить 600 гривень з 1 людини; за тиждень — 2100 грн; за місяць — 3800₴

Разом з тим після вироку суду перебування в поліпшених камерах не передбачено. Всього на даний момент до проекту приєдналися десять СІЗО.

Раніше міністр юстиції Денис Малюська розповів, що платні камери в СІЗО , які зараз відкриваються в різних містах України, розраховані на «білокомірцеву злочинність».


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/events/platni-kameri-sizo-de-v-ukrajini-i-yaka-cina-novini-ukrajini-50093389.html”

©1info.net