Патрульна показала сердній палець: у відомстві прокоментували інцидент

Патрульна показала сердній палець: у відомстві прокоментували інцидент
Патрульна показала сердній палець: у відомстві прокоментували інцидент

У Патрульній поліції Чернівецької області прокоментували інцидент з середнім пальцем, який показала поліцейська жінці, яка викликала поліцію.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Пр це повідомили у пресслужбі відомства, пише molbuk.ua

Інформація з приводу факту можливого порушення правил етичної поведінки поліцейською

Хронологія подій сьогоднішнього інциденту.

03:46, на спецлінію 102 звернувся громадянин та повідомив про те, що в сусідській квартирі гучно лунає музика, що заважає йому відпочивати. На місце події прибув екіпаж поліції. Патрульні поспілкувалися із заявником, який вказав на квартиру та написав відповідну заяву. Інспектори встановили дані мешканки квартири, з якої гучно лунала музика. Під час спілкування поліцейські помітили, що в жінки присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. На порушницю складено адміністративні матеріали за порушення тиші.

05:25, на спецлінію 102 зателефонувала громадянка та поскаржилася на дії працівників поліції. Жінка вважає, що на неї незаконно склали адміністративні матеріали. Патрульні, які прибули на місце пояснили дії своїх колег та ще раз роз’яснили за що вона отримала протокол та постанову. 27-річна чернівчанка від написання заяви чи скарги відмовилася.

05:57, черговий дзвінок на спецлінію 102. Цього разу жінка вирішила поскаржитися на сусідів, які викликали поліцію через порушення тиші. Заявниця пояснила, що в неї систематично виникають конфлікти з сусідами, які зводять на неї наклепи. Екіпаж патрульних, який прибув на місце події поспілкувався з жінкою та надав можливість написати відповідну заяву. Коли на вулицю вийшов сусід, жінка почала вчиняти з ним конфлікт, а згодом ще з однією сусідкою, яка також поскаржилася на порушення тиші заявницею. 27-річна жінка від написання заяви відмовилася та разом з своїм співмешканцем почали вчиняти конфлікт з патрульними та поводити себе провокативно. У ході конфлікту на відеозаписах зафіксований факт можливого порушення правил етичної поведінки поліцейською.

Наразі управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області ініціюється службове розслідування для встановлення всіх обставин вказаної події.


Джерело статті: “https://molbuk.ua/chernovtsy_news/202284-patrulna-pokazala-serdniy-palec-u-vidomstvi-prokomentuvaly-incydent.html”

©1info.net