«Прослушка» в кабінеті Баканова: у СБУ прокоментували інформацію про «жучки»

"Прослушка" в кабінеті Баканова: у СБУ прокоментували інформацію про "жучки"
"Прослушка" в кабінеті Баканова: у СБУ прокоментували інформацію про "жучки"

Служба безпеки України спростувала чутки про нібито виявлення у кабінеті очільника силового відомства Івана Баканова трьох пристроїв для прослуховування.

Об этом сообщает Russiangate

Про це у коментарі "Радіо Свободі" сказала речниця СБУ Олена Гітлянська.

"У мене такої інформації немає, не можу нічого сказати з цього приводу", — сказала прессекретарка Служби безпеки України.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський 16 червня повідомив про буцімто виявлення пристроїв прослуховування у кабінеті Івана Баканова. Нардеп також стверджував, що ще один пристрій нібито виявлено в автівці дружини голови СБУ.

У січні в Мережі були опубліковані аудіозаписи, на яких була нібито розмова під час наради в прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Вказано, ніби також записані голоси міністерки фінансів Оксани Маркарової, голови Нацбанку Якова Смолія, першої заступниці голови Нацбанку Катерини Рожкової, заступниці керівника Офісу президента Юлії Ковалів (заперечила, що то була вона).

Голоси розмовляли про курс долара, а також інші економічні питання перед зустріччю із президентом Володимиром Зеленським. У розмові лунали образливі характеристики на адресу керівника держави — мовляв, він нічого не тямить в економіці.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/proslushka-v-kabineti-bakanova-u-sbu-prokomentuvali-informaciyu-pro-zhuchki-1567027.html”

©1info.net