Тернопільська область повернулася до жорсткого карантину через новий спалах COVID-19

Через поширення COVID-19 у Тернопільській області вирішили посилити карантинні обмеження.

Об этом сообщает Устав Груп

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Loading…

“Керівники торговельно-розважальних центрів і ринків повинні забезпечити розмежування потоків відвідувачів (окремий вхід, окремий вихід), проводити обов’язковий температурний скринінг, відновити дистанційну розмітку для відвідувачів”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Окремі карантинні обмеження ввели в Заліщицькому, Збаразькому, Козівському, Лановецькому, Тернопільському, Шумському районах області та Тернополі. Там, зокрема, заборонено проведення всіх масових заходів, крім ЗНО, а також заходів, які пов’язані з важливою інфраструктурою.

Популярні новини зараз
  • На Медведчука завели справу за держзраду: перші подробиці
  • Гроза і шквал: в Україні оголосили перший рівень небезпеки
  • Вчені довели користь пива для здоров’я людини
  • У закладах громадського харчування знову заборонені святкування і тривалі заходи – перебувати там можна до двох годин зі всіма захисними заходами.

    Також будуть закриті всі заклади, які не можуть забезпечити безпеку відвідувачів. Громадський транспорт працюватиме тільки за кількістю сидячих місць і виключно для пасажирів в масках. З 18 червня розпочнеться повсюдна перевірка транспорту, ТЦ, ринків, щоб перевірити дотримання протиепідемічних норм.

    На Тернопільщині рекомендують посилити карантинні заходи у зв’язку зі збільшенням захворюваності на COVID-19

    У зв’язку з погіршенням в області епідситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській облдержадміністрації відбулося позачергове .засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.За підсумками засідання, прийнято рішення рекомендувати місцевим комісіям ТЕБ та НС у Заліщицькому, Збаразькому, Козівському, Лановецькому, Тернопільському, Шумському районах і м. Тернопіль посилити карантинні заходи.На цьому акцентував голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

    Gepostet von Тернопільська обласна державна адміністрація am Dienstag, 16. Juni 2020

    Нагадаємо, COVID-19 у Києві станом на ранок 18 червня захворіли 4 тисячі 84 осіб. У 58 захворювання виявили за останню добу. Всього померло 95 пацієнтів.

    В РНБО повідомили, що станом на 18 червня в Україні побито черговий антирекорд за COVID-19 за весь час епідемії. Тільки за добу захворіли 829 осіб.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/06/18/ternopilska-oblast-povernulasya-do-zhorstkogo-karantynu-cherez-novyj-spalah-covid-19/”

    ©1info.net