Коронавірус діагностували ще у двох співробітників штабу Трампа

REUTERS / Leah Millis

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Коронавірус діагностували у співробітників передвиборного штабу Дональда Трампа

REUTERS / Leah Millis


Директор із питань комунікації президентської кампанії Дональда Трампа Тім Мерт повідомив, що в штабі було виявлено два нові випадки зараження коронавірусом нового типу COVID-19.

Хронiки коронавірусу. Останні новини
Надсилаємо щоденно о 08:00

Про це повідомляє CNN.

"Після чергової серії тестування співробітників кампанії в Талсі, аналізи ще двох членів передової команди показали позитивний результат на коронавірус. Ці співробітники відвідували мітинг, але носили маски протягом всього заходу", — заявив Мерт.

Він зазначив, що після підтвердження двох нових випадків штаб "активізував протоколи карантину, а також відстеження контактів".

Раніше коронавірус був діагностований у шести співробітників передвиборного штабу президента Дональда Трампа.

Читайте також:
Томас Фрідман
Між Швецією та Китаєм. Як Трамп вирішив боротися з Covid-19 у США

Згідно з даними американського університету Джона Хопкінса, кількість випадків захворювання коронавірусом нового типу в США перевищила 2,3 мільйона. Померли більше 120 тисяч людей.

Президентські вибори в США пройдenm 3 листопада 2020 року. Суперником Трампа від Демократичної партії стане колишній віце-президента Джо Байден. Згідно з останніми опитуваннями, він випереджає нинішнього главу Білого дому.

Що відбувається з економікою США й якими будуть наслідки епідемії Covid-19 для світу. Інтерв’ю з NY:

Редактор: Сергій Купрійчук

Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/countries/koronavirus-u-politikiv-zarazilisya-shche-dva-spivrobitnika-shtabu-donalda-trampa-ostanni-novini-50095722.html”

©1info.net