Літо не за горами? Синоптики дали аномально теплий прогноз по Україні

Прогноз погоди

У суботу, 18 січня, погода в Україні буде аномально теплою і сонячною.

Об этом сообщает http://vnk2.top

Температура повітря підніметься до +4 градусів. Як повідомили в Укргідрометцентрі, винятками стануть Луганська, Донецька і Запорізька області, де очікується +1…+3 градуси.

За прогнозом синоптиків, холодніше буде днем ​​в Закарпатській, Вінницькій і Київській областях. Там обіцяють похолодання до 0…+2 градусів.

Новини
Теплу погоду в Україні змінять сильні морози: синоптики назвали дату

Погода протягом усього дня буде ясною з мінливою хмарністю, без опадів. В Укргідрометцентрі також попередили про пориви вітру до 5-10 м/с.

Прогноз погоди

Прогноз погоди

meteo.gov.ua

У Києві буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці очікується туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…- 4, вдень +1…+3 градусів.

Вночі на півдні і сході України очікується -1…- 3 градусів. У деяких північних і західних регіонах прогнозують заморозки до -5. В інших регіонах очікується температура -2…- 4 градусів.

Раніше OBOZREVATEL писав, що на Водохреща, яке християни східного обряду відзначають 19 січня, в Україні буде аномально тепла погода.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/society/lito-ne-za-gorami-sinoptiki-dali-anomalno-teplij-prognoz-po-ukraini.htm”

©1info.net